top of page
  • Foto van schrijverIne Goossens

Onze nieuwe website is live


Nieuwe website Just Add Wine

Even scannen. Wat gebeurt er?

Een nieuwe website maken is één.

Het lanceren is twee. Anders durven doen is drie.

Een enorm dankjewel en heel veel knuffels voor het team van Yonglo die de moeite heeft genomen om onze veel te oude website met al zijn ongemakken te deleten en in een spannende race nieuw leven in te blazen door alle communicatie drinkbaar te maken, zonder stress voor Ries en Ine.

Eindelijk kunnen we onze liefde voor gezonde druiven en heerlijk eten met jullie delen op onze nieuwe website die overtuigt, en zorgt voor een onvergetelijke indruk vanaf de eerste klik.

Liefhebbers weten het al lang. Just Add Wine is een goed bewaard geheim dat alleen aan vrienden wordt verklapt. Bij Ries en Ine ontdek je andere smaken om te weten of te eten, te drinken of te doen.

Als je even geen zin hebt in sociale media zeg dan nu even niet en ga naar onze nieuwe website. Het mag. Schenk wijn. Scan even wat er in je glas gebeurt en maak je geen zorgen of de wereld nog draait. Het wordt genieten van de bovenste plank die trouwens vol staat met vin naturel want Ries en Ine hebben daar een speciale antenne voor.

 

Wij beloven dat we jullie nog vele jaren zullen blijven inspireren op een natuurlijke en liefdevolle manier.


Pas de lait! Champagne s’il vous plait!

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page